آموزش بستن کامنت استوری و پست اینستاگرام

بستن کامنت استوری را به صورت گام به گام برایتان آموزش می دهیم تا بدون مشکل از این ترفند اینستاگرام بهره ببرید.

یکی از قابلیت هایی که هر شبکه اجتماعی برای کاربران ایجاد کرده است ، امکان ارسال نظر یا ابراز احساس نسبت به هر پستی است که دیگران ارسال می کنند.

مانند یک پست راهی برای بیان احساسات ما در مورد آن است ، و وقتی می خواهیم در مورد آن بیشتر صحبت کنیم ، نظر خود را در قسمت نظرات بیان می کنیم.

با این حال ، توانایی ارسال نظرات و موارد مشابه برای هر کاربری که قادر به مشاهده پست های ما باشد و به سادگی می تواند پست های ما را لایک کند یا نظر خود را در مورد آن ابراز کند ، در دسترس است. با این حال ، گاهی اوقات ما نیاز به ارسال یک پست داریم که هیچ کس نمی تواند در مورد آن نظر دهد.

در این موارد ، ما باید بخش نظرات پست مربوطه را غیرفعال کنیم. با ما همراه باشید تا آموزش نحوه بستن نظر در اینستاگرام را ارائه دهید تا بتوانید نظر دادن را برای دیگران غیر فعال کنید ، چه در پست ها و چه در استوری خود.

غیرفعال کردن پاسخ استوری اینستاگرام

اگر می خواهیم پستی ارسال کنیم که هیچ کس نتواند درباره آن نظر دهد ، می توانیم با مراحل زیر این کار را انجام دهیم.

برنامه Instagram را راه اندازی کنید.
به قسمت اشتراک گذاری بروید که با علامت + در پایین و مرکز صفحه نمایش داده می شود و با استفاده از دوربین تلفن یا گالری موبایل خود یک تصویر را انتخاب کنید.
تنظیمات مربوط به فیلترها و تنظیمات تصویر را انجام دهید و سپس گزینه Next را انتخاب کنید.
روی Advanced Settings کلیک کنید ، با رنگ خاکستری و روشن نوشته شده است.
گزینه توقف نظر را فعال کنید.
به صفحه قبلی برگردید و پست خود را منتشر کنید.

بستن کامنت پست قدیمی

ویژگی دیگری که اینستاگرام به کاربران خود ارائه می دهد ، امکان گنجاندن تصویر ، متن یا کلیپ ویدیویی کوتاه به عنوان استوری است.

این ویژگی فقط به مدت 24 ساعت فعال است و برای برگرداندن پیج دیسیبل شده اینستاگرام پس از آن مدت به دوستانتان نشان داده نمی شود. اما استوری اینستاگرام به شما امکان می دهد درباره استوری های دوستان خود نظر دهید.

البته ماهیت استوری اینستاگرام اجازه نمی دهد نظراتی که در استوری برای شما ارسال شده برای دیگران قابل مشاهده باشد. با این حال ، کاربران می توانند نظرات را ببندند و به داستان پاسخ دهند. با استفاده از این ویژگی ، هیچ کس نمی تواند در مورد داستان شما نظر بدهد یا پاسخ دهد. در اینجا مراحل بسته شدن زیرنویس اینستاگرام برای یک داستان وجود دارد:

برنامه Instagram را راه اندازی کنید
به بخش نمایه خود بروید و با لمس گزینه سه نقطه در بالای صفحه ، “گزینه ها” را انتخاب کنید.
در منوی تنظیمات ، Story Settings را انتخاب کنید.
در بخش پنهان کردن داستان ، می توانید کسانی را که نمی خواهند داستان شما را ببینند انتخاب کنید.
با انتخاب گزینه followers خود ، فقط قسمت نظرات برای دنبال کنندگان شما فعال می شود.
فالوورهایی را که دنبال می کنید برای فعال کردن نظرات فقط برای کسانی که شما را دنبال و دنبال کرده اند ، فعال می کنید

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>